Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Οι τουρκολάγνοι του Indymedia


(Ο Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ στο κέντρο)

Δελτίο τύπου στο χρηματοδοτούμενο από τον Soros Indymedia (κλικ εδώ)- και τουρκολάγνο πλην πλείστων άλλων - έβγαλε μία δήθεν "αντιεθνικιστική" κίνηση που στηρίζει την ανθελληνική προπαγάνδα του τούρκου (όπως δηλώνει) ακροεθνικιστή Ντέντε ο οποίος νομίζοντας ότι βρίσκεται στην εποχή της τουρκοκρατίας, δεν διστάζει να αποκαλεί τους Έλληνες "γκιαούρηδες" και να μας καθυβρίζει μέσα σε ελληνικό έδαφος λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος προς την χώρα που τον φιλοξενεί "γα.ώ το μο.νί της μάνας τους", "κατάρα στο τούρκο που ψηφίζει χριστιανό", "όποιος λοξοδρομεί πρέπει να τον δέρνουμε"(προσφιλής τακτική και για τους αναρχοφασίστες του Indymedia) Λυπούμαστε για το λεξιλόγιο αλλά θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε με τα ίδια σας τα αυτιά κι αυτά και πολλά άλλα σε βίντεο παρακάτω.

Αυτόν λοιπόν τον τούρκο γκρίζο λύκο που χρηματοδοτείται από την Άγκυρα, που διεκδικεί τη Θράκη μας, δεν τον αβαντάρει μόνο το indymedia. Μέχρι τώρα όλα τα ΜΜΕ τον φιλοξενούσαν σε εκπομπές τους, κολλώντας του την ταμπέλα του "φιλειρηνιστή" και του δύστυχου και καταπιεσμένου μουσουλμάνου. Όλη η δήθεν αριστερή, νεοταξική θολοκουλτούρα τον στήριζε, τον προωθούσε φορώντας του ένα φωτοστέφανο του καλού Σαμαρείτη. Κι όσοι γράφαμε για το ποιος πραγματικά ήταν παίρναμε την ταμπέλα του φασίστα.

Έλα όμως που όλα τα πράγματα έχουν και ένα τέλος. Δεν άντεξε ο κακομοίρης να υποκρίνεται άλλο και μόνος τους ξεμπροστιάστηκε με μένος ενάντια της πατρίδας μας και φανατισμό πρωτόγνωρο.

Τα ΜΜΕ μετά από τις εμετικές του δηλώσεις άρχισαν να μην τον προβάλλουν πλέον τόσο πολύ - ξεμπροστιάστηκαν κι αυτά και για τον ρόλο που έπαιζαν φιλοξενώντας τον- έμεινε όμως ο πιστός συνοδοιπόρος του, ο αχώριστος φίλος του σταθερός σε μισελληνισμό... ποιος άλλος από τον server του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που ο ελληνικός λαός πληρώνει από την τσέπη του για να φιλοξενεί το indymedia, για να δίνει βήμα και να στηρίζει την προπαγάνδα των γκρίζων λύκων που επιβουλεύονται την Θράκη μας.
Σας υποσχεθήκαμε ένα βίντεο με τον Ντέντε. Δείτε το όσοι έχετε γερά νεύρα μόνο.(το απόσπασμα της ομιλίας του στο 3.08)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης