Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Η Ελλάδα μεταξύ των δημοφιλέστερων ταξιδιωτικών προορισμών για το 2009 στην Αυστραλία

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών του 2009 στην Αυστραλία, σύμφωνα με την αυστραλιανή αλυσίδα τουριστικών πρακτορείων Flight Centre.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Sunday Mail” με τίτλο “Holiday Expo hottest holiday spots for 2009”, όσοι αναζητούν ένα ατέλειωτο καλοκαίρι, μια νέα πόλη-ενδιάμεση στάση ή μια γνωριμία με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό θα πάνε πιθανότατα σε μια από τις δημοφιλέστερες χώρες του 2009, όπως προσδιορίζονται σε κατάλογο του Flight Centre.

Η εταιρία μελέτησε στοιχεία για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της και διαπίστωσε ότι μια σειρά χωρών- μεταξύ αυτών και η Ελλάδα- έχουν κερδίσει σε δημοτικότητα τους τελευταίους μήνες και αναμένεται να είναι δημοφιλείς και το 2009.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, επισημαίνεται ότι η χώρα προσφέρει στους επισκέπτες της απλές χαρές και οικονομικά προσιτές διακοπές: φαγητό σε λογικές τιμές, φτηνή ιστιοπλοΐα, ντόπιο κρασί, όμορφες παραλίες και ηλιοβασιλέματα, γραφικά χωριά και μικρά νησιά γεμάτα με φυσικές εκπλήξεις.
Στους δημοφιλείς προορισμούς για το 2009, σύμφωνα με την εταιρία, περιλαμβάνονται και το Μπρουνέι, η Κροατία, το Βιετνάμ, η Νέα Καληδονία, το Μπαλί, το Μεξικό, η Τσεχία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ισπανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης