Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Συνελήφθη γιατί έβρισε δημοσίως του Εβραίους για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων

Ο διπλωμάτης Rowan Laxton

Ένας Βρετανός διπλωμάτης, συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ συνελήφθη αφού κατηγορήθηκε ότι έκανε δημοσίως αντισημιτικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Γάζα.

Όπως ανέφεραν οι εφημερίδες Ντέιλι Μέιλ και Ντέιλι Τέλεγκραφ ο 47χρονος διπλωμάτης φώναξε «βρομιάρηδες Ισραηλινοί, βρομιάρηδες Εβραίοι» ενώ παρακολουθούσε, σε ένα αθλητικό μπαρ του Λονδίνου, εικόνες από το βομβαρδισμό της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό τον περασμένο Ιανουάριο.
Φέρεται ακόμη να είπε ότι ελπίζει οι Ισραηλινοί στρατιώτες να «σβηστούν από το χάρτη», προτού συλληφθεί με την κατηγορία της υποκίνησης σε θρησκευτικό μίσος.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 27 Ιανουαρίου «μετά από καταγγελία ενός ιδιώτη».

Η μέγιστη ποινή για υποκίνηση θρησκευτικού μίσους στην Μεγάλη Βρετανία είναι επτά χρόνια φυλάκισης ή επιβολή προστίμου ή και τα δύο. Όπως επισημαίνει το άρθρο ο υπουργός Εξωτερικών με τον οποίον συνεργάζεται ο διπλωμάτης είναι Εβραίος ενώ ο ίδιος έχει κάνει μακρά θητεία στη Μέση Ανατολή, είναι αναπληρωτής πρεσβευτής στο Αφγανιστάν και είναι παντρεμένος με μουσουλμάνα από το 2000.

Η Dailymail σημειώνει ότι το περιστατικό συνέβη στην χειρότερη χρονική περίοδο για το υπουργείο Εξωτερικών καθώς η Βρετανία την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί μία διεθνή συνάντηση κορυφής ενάντια στον αντισημιτισμό, με πολιτικούς από 35 χώρες.

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε αν στην συνάντηση κορυφής θα συζητηθεί το αντιπαλαιστινιακό μένος των Ισραηλινών που τρώγοντας ποπ κορν και πίνοντας κόκα κόλα πάνω σε έναν λόφο, παρακολουθούσαν τους βομβαρδισμούς της Γάζας επευφημώντας κάθε φορά που οι βόμβες του ισραηλινού στρατού πετύχαιναν τον στόχο τους , τουτ έστιν ξεκλήρισμα αμάχων και γάζωμα στα κορμάκια βρεφών.

Παράλληλα αναρωτιόμαστε αν θα συζητηθεί το ότι τραβούσαν τις σκηνές και σε βίντεο για να έχουν να "διασκεδάζουν" και στο σπίτι παρέα με τους φίλους τους και αν δεν ονομάζεται αυτό κτηνωδία ας μας πουν πως το αποκαλούν.

Επίσης είμαστε ευτυχείς όλοι εμείς στoν υπόλοιπο κόσμο που δεν ζούμε στην μυγιάγγιχτη Βρετανία και που εκφραζόμαστε δημόσια όπως ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που βλέπει να διαμελίζονται κορμάκια νηπίων. Τα κοσμητικά που ξεστόμισε ο διπλωμάτης μάλλον πολύ ήπια τα χαρακτηρίζουμε μπροστά στην γενοκτονία που διαπράττουν χρόνια τώρα οι Εβραίοι οι οποίοι φροντίζουν επί χρόνια να μας πιπιλίζουν το μυαλό για το τι πέρασαν στο παρελθόν αγνοώντας όμως παντελώς και αποφεύγοντας να συζητούν για τη γενοκτονία που διαπράττουν οι ίδιοι στον Παλαιστινιακό λαό.

Και λίγα τους είπες κύριε Laxton
.
πηγή: http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης