Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Κόντρα στα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ των ΜΜΕ

εν μέσω "κρίσης"..
.
Δέκα θέσεις πάνω ανέβηκε η Ελλάδα στην έκθεση επιχειρηματικότητας «Doing Business 2009» παρουσιάζοντας βελτιώσεις σε αρκετές επιμέρους παραμέτρους όπως η έναρξη επιχείρησης, η πρόσληψη υπαλλήλων και η προστασία επενδυτών.
Η φορολογική επιβάρυνση επιχειρήσεων παρουσιάζει, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, αισθητή βελτίωση (άνοδος 32 θέσεων) την ίδια στιγμή που η εμπορική εξωστρέφεια καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.
Σε διεθνές επίπεδο, για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο η Ανατολική Ευρώπη και η Κεντρική Ασία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά στη βελτίωση του κλίματος για τη δημιουργία επιχειρήσεων. 113 εταιρείες προέβησαν σε 239 ανανεωτικές κινήσεις διευκολύνοντας έτσι την επιχειρηματική δραστηριότητα μεταξύ του Ιουνίου του 2007 και του 2008.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Όπως διαβάζετε, η έξοδος από την κρίση δεν θα αργήσει, πιθανότατα, γύρω στο τέλος της Άνοιξης , όμως τα Ελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν τον πόλεμο και την λάσπη, υποβοηθούμενα από ξένες πηγές πληροφόρησης και φυσικά τους μέντορές τους, σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης