Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΛΟΣ ΣΥΝ ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ- ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!

Στην αποψινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα "Αθέατος Κόσμος" με θέμα τον ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ εκτός από τον υπάλληλο δημοσιογράφο της Τουρκίας που μας αποκαλεί "Γκιαούρηδες" (κλικ εδώ) φιλοξενήθηκε και το μέλος του ΣΥΝασπισμού Νάσος Θεοδωρίδης ο οποίος για μία ακόμη φορά ήταν το πιστό φερέφωνο του Ντέντε και του τουρκικού προξενείου. Αφού προ ημερών μας ανακοίνωσε στην "Αυγή" ότι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ το '40 (κλικ εδώ) απόψε έδωσε ένα ρεσιτάλ στήριξης της τουρκικής προπαγάνδας.

(φωτο από το efylakas )

Δεν δίστασε να μιλήσει για "Τούρκους" στη Θράκη και να χλευάσει τις δηλώσεις ενός από τους πιο έμπειρους Έλληνες διπλωμάτες, του Χρήστου Ζαχαράκη, ο οποίος υπήρξε επί μακράν αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ και τόλμησε να μιλήσει ΑΝΟΙΧΤΑ για ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ της Θράκης.

Όπως πολύ σωστά συμφώνησε και ο δημοσιογράφος Κώστας Καβαθάς όλα ξεκινούν από το σενάριο που το έχουμε δει σε Κόσοβο και Σκόπια. Οι μειονότητες αποτελούν ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ για τα εθνικά κράτη ώστε να καταλήξουν προτεκτοράτα και επομένως ευκολότερα ελεγχόμενα από το διεθνή παράγοντα και συγκεκριμένα από τους Αμερικάνους. Στην αρχή με πρόφαση τα "ανθρώπινα δικαιώματα" μιλάνε για αυτοπροσδιορισμό σε πολιτιστικό επίπεδο και ακολούθως γίνεται σε οικονομικό, πολιτικό για να καταλήξουν στον τελικό σκοπό τους τον ΕΘΝΙΚΟ. Ας μην ξεχνάμε σημείωσε πως σήμερα ο Soros επιδοτεί 527 ΜΚΟ για να παίξουν αυτόν τον προδοτικό ρόλο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε αυτό το ευαίσθητο σημείο της χώρας μας.

Ο κ. Ζαχαράκης δήλωσε πως το παιχνίδι στην Τουρκία θα παιχτεί στη Θράκη και επιδίωξή της είναι η συνδιαχείρηση. Το παιχνίδι με το Αιγαίο είπε ότι είναι τελειωμένο και φυσικά ποιος μπορεί να τον αμφισβητήσει; Οι γκρίζες ζώνες είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και οι αμερικανόδουλοι κυβερνήτες ήταν αυτοί που οδήγησαν την κατάσταση μέχρι εκεί.

Εκείνο που προκάλεσε όμως και τον τελευταίο ΕΛΛΗΝΑ πολίτη ήταν οι θέσεις ΜΕΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ που συμμετέχει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Ο ΣΥΝ δεν αντέδρασε ούτε με τις δηλώσεις Θεοδωρίδη για το έπος του '40 και ούτε φυσικά περιμένουμε να αντιδράσει με την αποψινή του στάση που λειτούργησε ως ο δικηγόρος του Ντέντε και των διεκδικήσεων της Άγκυρας στη Θράκη. Αν αυτό δεν εξοργίζει το συγκεκριμένο κόμμα δύο μπορούν να συμβαίνουν.

1. Ή συμφωνούν και με τη σιωπή τους το επιβεβαιώνουν χωρίς να θέλουν να εκτεθούν ΔΗΜΟΣΙΑ

ή αποτελούν και οι ίδιοι μέρος των ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ από τον αμερικανικό παράγοντα ως γνήσιοι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στον κ.Κώστα Χαρδαβέλλα που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΕΥΕΙ!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης