Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Απειλείται με λουκέτο το Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου Αίμου


Του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Αντγου ε.α., Επίτιμου Διοικητή Στρατιάς και Αρχηγού ΓΕΕΦ


Το μοναδικό αξιόλογο ελληνικό ίδρυμα μελέτης των βαλκανικών θεμάτων κινδυνεύει να κλείσει οριστικά, λόγω έλλειψης χρηματοδοτικών κονδυλίων.
Το Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου (ΙΜΧΑ), που ιδρύθηκε το 1953 και έκτοτε λειτουργεί συνεχώς έχοντας προσφέρει αξιολογότατο πνευματικό έργο, πνέει τα λοίσθια λόγω αδιαφορίας του υπουργείου Εξωτερικών να καλύψει μέρος των δαπανών του, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Στην εποχή που το λεγόμενο «Μακεδονικό» θέμα έχει μπει στην πιο κρίσιμη φάση του, η Ελλάδα αντί να ενεργοποιήσει όλες τις φυσικές και πνευματικές της δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την πλημμυρίδα της σκοπιανής προπαγάνδας, βάζει οικονομική τρικλοποδιά στο πλέον εξειδικευμένο ελληνικό πνευματικό ίδρυμα που είναι σε θέση, γιατί διαθέτει τη γνώση και την πείρα, να προβάλλει με σοβαρότητα την ιστορική αλήθεια. Σε ένα κράτος όπου χιλιάδες κομματικοί επιτήδειοι ενθυλακώνουν τεράστια ποσά ως δήθεν μισθούς, και όπου βρίθουν οι άχρηστοι μάναντζερ, είναι παράλογο να μη βρίσκονται χρήματα για τη λειτουργία του ΙΜΧΑ. Το παράδοξο έχει μια παρανοϊκή συνέχεια: Όταν ζητούν χρήματα οι γνωστοί νεωτερικοί, νεοοθωμανοί ιστορικοί, τότε βρίσκονται αυτομάτως όχι μόνο τεράστια ποσά, αλλά και χίλιες άλλες μεθοδεύσεις για να διευκολύνουν το ανθελληνικό καταστροφικό τους έργο, παρά τις σοβαρές αντιδράσεις του ελληνικού λαού.

Είμαστε λοιπόν ένα κράτος αυτοκτονίας; Και αφού σύμπας ο ελληνικός λαός έχει κατ' επανάληψη ταχθεί κατά των βιβλίων και των απόψεων των νεωτερικών, ποίοι είναι εκείνοι που στηρίζουν, πάνω από τον λαό και τους νόμους αυτού του κράτους, τους ανθέλληνες;

Το υπ. Εξωτερικών καλείται να λογοδοτήσει για το κλείσιμο του ΙΜΧΑ. Πρέπει να εξηγήσει στον λαό ποια σκοτεινά μυαλά βάλθηκαν να κλείσουν το ίδρυμα και να αφήσουν ανενόχλητους τους Σκοπιανούς στο ανθελληνικό τους παραλήρημα. Οι Σκοπιανοί έχουν στριμωχθεί για καλά από τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους. Επέστη η ώρα να φάνε το τελειωτικό τους κτύπημα. Μην τους σώσετε, κύριοι του υπουργείου Εξωτερικών. Δώστε τα χρήματα που χρειάζεται το ΙΜΧΑ για να κάνει τη δουλειά που πρέπει, άλλως θα είστε υπόλογοι έναντι της Ιστορίας. Σας παρακαλούμε αυτήν την προειδοποίηση να μην την αντιπαρέλθετε με τη, γνωστή τοις Δημοσίοις, μέθοδο της σιωπής.
Το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης