Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κώστας που έγινε Κωστάκης



Με πρόσχημα την δυσμενή οικονομική κατάσταση ο Πρωθυπουργός προκηρύσει εκλογές για να έχει νωπή λαική εντολή.

Το πρόβλημα με την διεθνή οικονομική κρίση και τις επιπτώσες της στην Ελλάδα είναι κάτι που δυστυχώς αφορά τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα και καθόλου αυτούς που πραγματικά κρατούν την οικονομία στα χέρια τους και αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά "απογειώνονται" από τη χαρά τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Όμως το πρόβλημα δεν είναι ουσιαστικά η οικονομία. Όλες ανεξαιρέτως οι χώρες του κόσμου είναι στην ίδια ή και πολυ χειρότερη κατάσταση.

Καμία όμως δεν έφτασε σε σημείο να κάνει εκλογές για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Όλες προχωρούν με ενιαίο εθνικό μέτωπο για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

κάτι που αν μπορούσατε μόνος να αποφασίζατε, δεν θα το κάνατε, γιατί απλά λέτε ότι είστε Μακεδόνας, Έλλην .

Κάποιοι σας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό , δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία.

Έγινε εμφανές από το ανοιγμά σας προς τη Ρωσία, τόσο στην ενέργεια, όσο και στις αμυντικές επενδύσεις. Από κει και πέρα άρχισε το σαράκι. Θυμηθείτε λίγο τα καρτοκινητά γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, τους αξιωματικούς που αντι να εκπαιδευτούν ή να ενημερωθούν στη Ρωσία έπαιρναν λάθος αεροπλάνο, ήταν άρρωστοι ή στην καλύτερη περίπτωση πήγαιναν εκεί και έκαναν...διακοπές και... με χρήματα του Ελληνικού Λαού, ενώ πανάκριβα πολεμικά συστήματα σκουριάζουν περιμένοντας νέες παραγγελίες από τους άλλους, ξέρεις εσύ...που σε πιέζουνε ασφυκτικά.

Τα πρωτοπαλικαρά σας έχουν ένα χαμόγελο τεραστίων διαστάσεων. Ο Λαρισαίος "κόβει κορδελίτσες", ο Βαγγέλας εκπαιδεύει τα μογγολάκια στο Αιγαίο μας και δεν κάνει καμιά αμυντική επένδυση και η Ντόροθυ δημιουργεί NEW IMAGE πάνω στις εναπομείνασες σάρκες του Ελληνικού Έθνους.

Μακάρι να βγω ψεύτης , αλλά κάτι μεγάλο ετοιμάζεται εις βάρος της Ελλάδας και αυτό φαίνεται από τις προκλήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο ,Θράκη , Κύπρο και ΑΟΖ (αλήθεια για αναφέρεστε μόνο σε υφαλοκρηπιδα και όχι σε ΑΟΖ, δεν γνωρίζεται τις έννοιες;), τα Σκόπια και φυσικά τους εταίρους μας ( ο θεός να τους κάνει) που σφυρίζουν αδιάφορα σε όλα τα θέματα.

Κε Πρωθυπουργέ , ο Ελληνικός Λαός πίστεψε σε κάτι Διαφορετικό. Όμως για άλλη μια φορά ακόμη, τον προδόσατε όπως και οι υπόλοιποι που δεν στάθηκαν στο ύψος τους.

Από Κώστας γίνατε Κωστάκης...

Ας ελπίσουμε για άλλη μια φορά να μην φτάσουμε να κάνουμε επίκληση στον Καλό Θεό της Ελλάδος να μας σώσει.

Βοήθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης