Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Αλεξάντερ Ντάουνερ

ΤΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ


Είχα την τιμή και τη χαρά να εκτονωθώ από τον βαρύτατο θυμό και την απέχθεια που αισθάνθηκα, όταν αυθόρμητα και πρόχειρα έγραψα και ανήρτησα σε πλακάτ χαρτονιού το πιο κάτω κείμενο, στην πατριωτική διαδήλωση της αδούλωτης Κερύνειας, παρά το σημείο ελέγχου των Οηέδων στην είσοδο του αεροδρομίου Λευκωσίας «BACK (Ki Moon) GO BACK TO YOUR HOUSE, NOT TO UN OFFICE». Δεν έγραψα και το όνομα του Αlexander Downer επειδή μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν ξεκάθαρη η ύποπτη συμμετοχή του στο ανοσιούργημα και στη μεθόδευση της αλλαγής του επίσημου προγράμματος για την επίσκεψή του στην τουρκομοιρασμένη Λευκωσία, που ήταν το λεγόμενο «προεδρικό» του πονηρού Ταλάτ.
Κρίμα στο όνομα του Αλέξανδρου... Κατώτερου που ετυμολογείται στην ελληνική γλώσσα από τη λέξη αλέξω (προστατεύω) και ανήρ, δηλαδή ο «προστατεύων τους ανθρώπους», ή άλλως πως ο θεματοφύλακας των αξιών και των αρχών του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, που ευρίσκεται υπό την καταπίεση του ισχυρότερου.
Ο εν λόγω επίσημος υποχείριος των Τούρκων αγγλοαμερικάνων Αυστραλός ξέχασε τη φιλοξενία της Κυπριακής Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του Προέδρου της - Αρχηγού Κράτους και με προγραμματισμένη δολιότητα και πλήρη ασέβεια στα ψηφίσματα και τις αρχές του ΟΗΕ συνόδευσε τον αφερέγγυο και ακαταλόγιστο Μαριονέττο προϊστάμενό του στο λεγόμενο «προεδρικό» του εγκάθετου εκπροσώπου του Αττίλα, ο οποίος είναι ο δήθεν συνομιλητής και σύντροφος του κ. Δ. Χριστόφια.
Έδωσε ο «αδίστακτος πληρωμένος παρολίγο δολοφόνος Downer» την πιο ύπουλη και πισώπλατη μαχαιριά προς την τουρκοδιχασμένη Κύπρο μας στην παρουσία των διεθνών ΜΜΕ και ύστερα «ένιψεν τα αιματοβαμμένα χέρια του» φωνάζοντας για «πρόοδο της αποστολής του και ότι η Κύπρος δεν θα πεθάνει... με το κτύπημά του»!
Και αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να χαζογελά και να κυκλοφορεί με επισημότητα γύρω από τον τόπο του εγκλήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης