Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Σκοπιανός αρχαιολόγος ομολογεί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα...

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!!! Η αρχαιολογική σκαπάνη ξεσκεπάζει τον φασισμό και αποκαλύπτει την πλαστογράφηση της ιστορίας που σκόπιμα συνεχίζει ο Γκρούεφσκι και η δύσμοιρη παρεούλα του. Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, κάποιοι δυστυχισμένοι στο μυαλό ψευτοπροοδευτικοί, ανθέλληνες και καλοπληρωμένοι εργάτες του κυρίου Soros, προσπαθούν να πλαστογραφήσουν την ιστορία και να την ξαναγράψουν εις βάρος της πατρίδας που τους εκθρέφει ως φίδια στον κόρφο της...
Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλο τους οι Σκοπιανοί δεν τα καταφέρνουν. Οι γκάφες διαδέχονται η μια την άλλη και καταλήγουν στο τέλος όπως πάντα να προκαλούν το γέλιο. Τις τελευταίες μέρες στα Σκοπιανά ΜΜΕ προβάλλεται εκτενώς η αρχαιολογική ανασκαφή κοντά στο Carevi-Kuli (ΝοτιοΑνατολική FYROM), η οποία έφερε στο φως και αρχαία Μακεδονικά νομίσματα της εποχής του Φίλιππου Β’.
Το παρακάτω αποκαλυπτικό video είναι απο τον φίλο μας τον Vasko/Brzak .

Ένας Σκοπιανός αρχαιολόγος μιλάει μπροστά στην κάμερα του A1 Tv και παραδέχεται – έστω και στιγμιαία – την ύπαρξη Ελληνικής Περιόδου των Αρχαίων Μακεδόνων. Αναλογιζόμενος άμεσα όμως τι τον περιμένει, σπεύδει να το διορθώσει αλλάζοντας το σε “Μακεδονική - Ελληνιστική περίοδο” αλλά η ζημιά έχει.. ήδη γίνει!!! Ήδη τον έχουν ακούσει οι πάντες!!
Προσέξετε το video ανάμεσα στο 0:37-0:40 καθώς επίσης και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των Σκοπιανών δημοσιογράφων να πείσουν, πρώτα τους εαυτούς τους και στην συνέχεια τους τηλεθεατές για μια δήθεν ιστορική συνέχεια… 7,000 χρόνων, ιδιαίτερα σημαντική για την Strumica και την FYROM, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος.
Το video του Vasko μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης