Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Μηχανισμούς πολιτικής εκμετάλλευσης στήνουν οι Σκοπιανοί στο διαδίκτυο

Απαιτείται μεγάλη προσοχή

Σε έναν «βρώμικο πόλεμο», μεταμφιεσμένοι με διάφορες μορφές, οι Σκοπιανοί έχουν εισβάλλει στο διαδίκτυο προσπαθώντας να επηρεάσουν την διεθνή κοινή γνώμη για τα «δίκαιά» τους, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων μέσα από ψευδο-ελληνικές ιστοσελίδες, να αποσπάσουν πληροφορίες ή να διαστρεβλώσουν έντεχνα την αδυσώπητη για τους ίδιους πραγματικότητα.
Η εποχή του PSEYDO (ψεύτικου, πλαστού) είναι η σημερινή και σαφέστατα «βασιλεύουν» αυτοί που εκμεταλλεύονται την πληροφορία και τους τρόπους μετάδοσής της, προκειμένου να εισάγουν και να αναδείξουν την δική τους πληροφορία και τα δικά τους συμφέροντα. Οι βόρειοι γείτονές μας, των Σκοπίων, έχουν «απλωθεί» στο διαδίκτυο (που αποτελεί το μέγιστο μέσο –σε ποσότητα- πληροφόρησης) με κύριο σκοπό να εκμεταλλευθούν τα πάντα! Ακόμη και την αγάπη των Ελλήνων πολιτών για την πατρίδα τους, για την Μακεδονία.

Η ψευδο-δημοκρατία, του δικτάτορα Γκρούεφσκι, προσφάτως έκανε ειδικό σεμινάριο στα Σκόπια, με θέμα την χρήση των νέων τεχνολογιών και την εκμετάλλευση του διαδικτύου για τον έλεγχο και την δυνατότητα κατεύθυνσης στους πολίτες!!! Στο σεμινάριο συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, αλλά κυρίως πάρα πολλά στελέχη της υπηρεσίας πληροφοριών που διαθέτουν τα Σκόπια… Αξίζει να σημειωθεί πως στο σεμινάριο αυτό έγινε μία πρόταση-άνοιγμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία το καθεστώς Γκρούεφσκι επιθυμεί να καταθέτει τις πληροφορίες που θα συλλέγει, μέσα στα πλαίσια της Συνθήκης Σένγκεν για την ασφάλεια των πολιτών της Ε.Ε.!!!
Ο εσωτερικός έλεγχος της κοινωνίας των πολιτών και των ό,ποιων ελευθεριών της, είναι μία από τις σπουδαιότερες προτεραιότητες που έχει θέσει ο νεαρός πρωθυπουργός-δικτάτορας των Σκοπίων, αλλά είναι επίσης ένα σαφέστατο γνώρισμα πολιτευμάτων που δεν έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον λαό. Ο φόβος του Νίκολα Γκρούεφσκι για το πολιτικό του αύριο δείχνει να είναι πλέον πασιφανής και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο για την χώρα του, αλλά κυρίως για τους πολίτες της FYROM.
Ο ψευδο-πρωθυπουργός παρέχει ψευδο-δημοκρατία και ψευδο-ελευθερίες στους πολίτες ενός κράτους που επιμένει να διατηρεί μία ψευδο-ονομασία… Οι πολιτικές αντιδράσεις που ήδη άρχισαν να υπάρχουν από την αντιπολίτευση στο εσωτερικό των Σκοπίων σύντομα θα γίνουν πυκνότερες και θα εκφράζονται πλέον από τους «φοβισμένους» σήμερα πολίτες, που γνωρίζουν ιστορία (δεν έχουνε μεγαλώσει με πολιτικές στρεβλώσεις) και που αντιλαμβάνονται το πραγματικό συμφέρον του τόπου τους. Ήδη, κάποιες ομάδες έχουν αναλάβει δράση και ενημερώνουν συστηματικά (με πραγματικό κίνδυνο της ελευθερίας τους και της ζωής τους) μέσω φυλλαδίων τους πολίτες της FYROM. Οι δράσεις αυτές γίνονται πυκνότερες και αυξάνονται οι συμμετέχοντες αλλά και οι περιοχές στις οποίες γίνονται αυτές οι ενημερώσεις, παρά την ασφυκτική πίεση και τις έρευνες προς την ανεύρεσή τους που πραγματοποιεί η «δημοκρατία» του Γκρούεφσκι!!!
Πρόσφατα, σε μία ιστοσελίδα καθαρά Σκοπιανών συμφερόντων, ανακοινώθηκε μία ψηφοφορία, της οποίας το αποτέλεσμα πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για να «αποδειχθεί» ο αλυτρωτισμός και η επιθετικότητα της Ελλάδας εις βάρος των Σκοπίων!!! Η προσέλευση των Ελλήνων που ανταποκρίθηκαν στην συγκεκριμένη ψηφοφορία, ήταν πραγματικά ικανοποιητική, αλλά είναι προτιμότερη η ανάρτηση των σχολίων και όχι η ψήφιση στο ερώτημα που τίθεται: Is Macedonia Greek? Θα μπορούσε να τεθεί και μία παραπλήσια ερώτηση (η οποία όμως δεν δέχεται καμία αμφισβήτηση): Βγαίνει ο ήλιος από την ανατολή; Βεβαίως η πρόταση για ευπρεπή και μη επιθετικό σχολιασμό, ενισχύθηκε από την διαγραφή σειράς σχολίων (μερικές εκατοντάδες) που δεν «συνέφεραν» πιθανότατα στους «δημιουργούς» και τους διαχειριστές του «δημοψηφίσματος».
Η εκμετάλλευση του ό,ποιου αποτελέσματος είναι προφανής. Οι Έλληνες, γράφουμε την Μακεδονία ως Makedonia, ενώ οι Σκοπιανοί ως Macedonia!!! Ενώ λοιπόν οι Έλληνες ψηφίζουν, ουσιαστικά «αποδεικνύουν» έναν αλυτρωτισμό εις βάρος των Σκοπίων, που αναμένεται να προβληθεί δεόντως και ευελπιστούμε όχι σε ανώτερα και ανώτατα πολιτικά επίπεδα…
Προτιμότερος λοιπόν ο σχολιασμός παρά η ψήφιση στο ερώτημα. Αν και γενικότερα, θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα βέβαιοι στο που βάζουμε την… ψήφο μας!
Στην εποχή κατά την οποία ζούμε και που την χαρακτηρίζει το PSEYDO (ψεύτικο, πλαστό) καλούμαστε όλοι μας να ψάχνουμε για την γνησιότητα και να μην αρκούμαστε σε αυτό που εμφανίζεται μπροστά μας, πιστεύοντάς το ως αληθινό...

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης