Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Οι Μουφτήδες θα εκλέγονται και δεν θα ορίζονται πλέον στη Θράκη!

Επικίνδυνη υποχωρητικότητα
Άρχισε η Κοσοβοποίηση της Θράκης;

Κάποιοι ανευθυνο-υπεύθυνοι στην Αθήνα και στα κέντρα αποφάσεων, θα πρέπει επιτέλους να αποδεχθούν ότι η Ελλάδα αρχίζει από τη Θράκη και πως αυτό πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία. Η χώρα μας δεν έχει περιθώρια να παραχωρήσει ούτε μία σπιθαμή εδάφους, ούτε μία πέτρα σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την αλλαγή του χάρτη της Ελλάδας. Η ηθική υποχρέωση, απέναντι στους προγονικούς αγώνες απελευθέρωσης, είναι μεγαλύτερη ακόμη και από την υποχρέωση αυτοσυντήρησης (πολιτικής ή άλλης), του καθενός μας και ιδιαίτερα αυτών που αυτοδιαφημίζονται ως προστάτες των Ελλήνων πολιτικών, των Ελληνικών ιδανικών και του ευρύτερου Ελληνικού πνεύματος και του Ελληνισμού.
Εάν αληθεύει η αποκάλυψη εφημερίδος της Θράκης "Χρόνος", τότε τα πράγματα είναι πλέον ιδιαίτερα ανησυχητικά για την ευρύτερη ακριτική περιοχή η οποία έχει στοχοποιηθεί για Τουρκοποίηση εδώ και δεκαετίες από την Άγκυρα.
Συμφώνησαν καθώς λέγεται λοιπόν, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, να μη διορίζονται οι μουφτήδες, όπως γίνεται και στην Τουρκία, αλλά να εκλέγονται! Αυτό σημαίνει πως οι μουσουλμάνοι αποκτούν αιρετή και μάλιστα θρησκευτικού χαρακτήρα ηγεσία… Κοντά σε αυτό ανοικτά πλέον ομιλούν για ίδρυση τουρκικού πανεπιστημίου στην Κομοτηνή!
Μη λησμονούμε ότι ο πρόσφατα τοποθετηθείς εκεί πρόξενος της Άγκυρας ήλθε από το Κοσσυφοπέδιο, όπου πρωταγωνίστησε στην ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του. Ένα από τα πρώτα βήματα της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου ήταν η ίδρυση αλβανικού πανεπιστημίου.

Αυτό θέλει να κάνει τώρα και στην Θράκη!!! Ας δούμε όμως τις αποκαλύψεις των τοπικών εφημερίδων της Θράκης για τις οποίες το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο των Αθηνών και τα κανάλια αδιαφορούν. Αδιαφορούν ή είναι συνένοχα, στην μεγάλη αυτή μειοδοσία; Διαβάστε παρακάτω τα δημοσιεύματα της εφημερίδος «Χρόνος»:
"Ένα νέο τοπίο θα έχουμε στη νέα χρονιά σχετικά με το θέμα του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του μουφτή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται υπαναχώρηση και στο θέμα αυτό ενώ προηγήθηκαν συναντήσεις υψηλού επιπέδου με κλιμάκια της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, όπου υπάρχει μάλλον διακομματική συμφωνία. Στόχος να αφαιρεθούν οι δικαστικές αρμοδιότητες, οπότε ανοίγει ο δρόμος για τον αιρετό μουφτή, ζήτημα που μονίμως βάζουν οι γνωστοί βουλευτές της μειονότητας απαξιώνοντας τις νόμιμες θρησκευτικές αρχές της μειονότητας και προβάλλοντας γνωστά φερέφωνα όργανα της Άγκυρας."…
"Αυτή τη φορά λοιπόν η Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας Δυτικής Θράκης
(ΠΕΚΕΜ) με επιστολή της ζητά από τη διαχειριστική επιτροπή μουσουλμανικής περιουσίας Κομοτηνής να της παραχωρηθεί ακίνητο για τη δημιουργία ιδιωτικών σχολείων, πανεπιστημίου και γενικότερα ενός εκπαιδευτικού και πολιτιστικού τουρκικού
κέντρου. Επιπλέον σκοπός της εταιρείας, σύμφωνα με… τον πρόεδρό της κ. Γκαλήπ Γκαλήπ, είναι «να αποδείξουμε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι τουρκογενείς».
«Στο καταστατικό της εταιρείας μας προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η ίδρυση παιδικών
σταθμών, νηπιαγωγείου, σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακόμα και σχολείων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», αναφέρει το επίμαχο σημείο της επιστολής".
Η συνεχής υποχωρητικότητα των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει να πάψει πλέον και θα πρέπει να δοθεί επιτέλους η σχετική βαρύτητα σε εκείνα τα εθνικά διαμερίσματα της χώρας που δέχονται επιθέσεις καθημερινά και που σαν στόχο τους έχουν να αποκόψουν σημαντικά (μικρά ή μεγάλα) εδαφικά τμήματα από την Ελληνική Επικράτεια...
Ο κύριος Καραμανλής καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σκεφθεί την σοβαρότητα των εξελίξεων στην Θράκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κάτοχος μίας επιστολής, ιδιαίτερης βαρύτητας, μέσω της οποίας έχει προειδοποιηθεί για ΟΛΕΣ τις εξελίξεις στον Ελλαδικό χώρο! Παραδόξως, παραλήπτης μίας τέτοιας (παρόμοιας) επιστολής, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι και ο Γενικός Αρχηγός Στρατού, κύριος Γράψας!!! Εάν μάλιστα αληθεύει πως η επιστολή αυτή τους δόθηκε πριν από 15 χρόνια περίπου, τότε... Ευελπιστούμε πως και οι δύο εργάζονται αλλά και συνεργάζονται απερίσπαστοι για το καλό της χώρας, όπως επίσης ευελπιστούμε πως έχουν πεισθεί πολιτικοί, όλων των πολιτικών κομμάτων, για την έμπρακτη στήριξη του Έλληνα πρωθυπουργού σε αυτήν την ιδιαιτέρως κρίσιμη ιστορική καμπή της ανθρωπότητας, αλλά ιδιαίτερα της Ελλάδας...

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης