Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Από ΑΝΤΙnews για τις φωτιές στην Αττική:
Αμστελόδαμο says:
23/08/2009 at 2:26 pmΤο ποιός έβαλε τη συγκεκριμένη φωτιά με τις ταυτόχρονες 65 εστίες με μαθηματική ακρίβεια μεταξύ 8 και 10 το βράδυ της Παρασκευής και με θερμοκρασίες περί του 22-24 βαθμούς..είναι ευνόητο.

Οι φωτιές μπήκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να ενωθούν κάτι που υποδηλώνει σχεδιασμό ανάλογο με αυτό της Ηλείας το 2007. Παράλληλα υπήρχαν και άλλες 85 εστίες διάσπαρτες στη χώρα.

Προκειμένου να υπολογίσει κάποιος την επέκταση των πυρκαγιών χρειάζεται επιβεβαιωμένο μετεωρολογικό δελτίο, γνώση της μεταφοράς και της διασποράς των επιγείων δυνάμεων από τη πρώτη στιγμή και βεβαίως να είναι σε θέση να παρατηρήσει τη κινητοποίηση και των υπολοίπων τμημάτων του κρατικού μηχανισμού (Αστυνομία, πολιτική προστασία, Δήμοι κτλ) σε πραγματικό χρόνο.

Άρα χρειάζεται πέρα από “φίλιες δυνάμεις” στο έδαφος και τη χρήση δορυφόρου.

Αυτό αποκλείει την ανάμειξη εγχωρίων παραγόντων και φυσικά κομμάτων ή ντόπιων παρακρατικών μηχανισμών. Επειδή η δουλειά πρέπει να γίνει άμεσα και με συνεχή επισκόπηση του χώρου, το συμπέρασμα που συνάγεται είναι ότι οι δράστες είχαν πρόσβαση σε δορυφορική λήψη της περιοχής σε πραγματικό χρόνο για να μπορούν να προβλέπουν την επέκταση της πυργκαγιάς σε συνδυασμό με την πορεία του ανέμου.

Εξ’ου και η “κινητοποίηση” ορισμένων διεθνών ειδησεογραφικών δελτίων από εχθές το μεσημέρι παρόλο που φαινόταν ότι η κατάσταση δεν θα χειροτερέυση (τότε).

Απλούστατα αυτή που έδιναν το “σύνθημα είχαν υπολογίσει και την επόμενη φάση.

Πιστέυω ότι η λογική θα πρυτανέυσει και θα κοπούν οι βλακείες που προέρχονται από κολλημένους σε κόμματα είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ είτε τα υπόλοιπα.

Όποιος νομίζει ότι η όλη φασαρία γίνεται απλά για να πέσει ο Καραμανλής και να έρθει το ΠΑΣΟΚ, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Τα “φαινόμενα” θα συνεχιστούν ανεξαρτήτως κυβέρνησης γιατί ο σκοπός δεν είναι τα ούτως ή άλλως χειραγωγήσημα πρόσωπα, αλλά η συνολική απομείωση του γεωοικονομικού και γεωπολιτικού δυναμικού της χώρας λόγω των προετοιμαζόμενων αλλαγών στην ευρύτερη περιοχή από τα Βαλκάνια έως τη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμήζω ότι οι αλλάγες συνόρων ήδη έχουν γίνει (Βλ. Γιουγκοσλαβία, Καύκασο, οσονούπω Ιράκ, Λίβανο κτλ)

Η Ελλάδα ως χώρα σταθερή και διασυνδεμένη με την ΕΕ, αποτελει ανασχετικό παράγοντα και συνεπώς χρησιμοποιείτε μια ποικιλία μεθόδων για να αποδεχθεί τη σμικρυνσή της και την υπαγωγή της σε ένα μεταμοντέρνο καθεστώς αποικίας.

Αυτό το σχέδιο σαφέστατα περιλαμβάνει την απώλεια Μακεδονίας-Θράκης και του μεγαλύτερου μέρους του Αιγαίου.

Τονίζω για ακόμη μια φορά, ότι ελπίζω οι κομματικές παρωπίδες όλων να μην τους τυφλώσουν από το πραγματικό διακύβευμά.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ να επανέλθω με νεώτερο πιο αναλυτικό σχόλιο.

Καλή συνέχεια.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ...

Αμστελόδαμο says:
23/08/2009 at 3:28 pmΕπανέρχομαι στα περί δορυφόρου.

Το κλειδί είναι η επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο το οποίο βεβαίως δεν το δίνει η Γκούγκλ (Το κλαισκό γκουγκλ μαπ) αλλά μόνο το ειδικό της πρόγραμμα ” Google enteprise”, (Στην Ελλάδα το σύστημα αυτό αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία ORATON) το οποίο πωλείτε μόνο σε κυβερνήσεις και φημολογείτε ότι το έχουν και ορισμένα “επιφανή άτομα” στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιθεί και ο κλασικός κατασκοπευτικός δορυφόρος, αλλά αυτό θα εμπλέξει πολλούς ενδιαφερόμενους στο chain of command και θα διαρρεύσει η επιχείρηση. Εκτός αυτού οι δορυφόροι αυτοί είναι λίαν απασχολημένοι σε πολλά μέτωπα.

Μπορούμε υποθετικά να μιλήσουμε για outsourcing κατά αναλογία των ταραχών που οργανώνονται με τη βοήθεια facebook, twitter η με τις δολοφονίες αντιφρονούντων με εκτελεστικά όργανα ιδιωτικές εταιρείες μισθοφόρων (Blackwater)

Για να τα πούμε τα πράγματα απλά και ξάστερα, ο εμπρησμός των τελευταίων ωρών είναι δουλειά ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ με εκτελεστικά όργανα Έλληνες, κατά πάσα πιθανότητα λούμπεν στοιχεία, κακοποιούς ίσως και Αλβανούς και λοιπούς μισθοφόρους.

Η σχεδιάση όμως και ο επιτελικός σχεδιασμός λαμβάνουν χώρα σε Αμερικανικές βάσεις. Σημειωτέων ότι το επιχειρησιακό κέντρο της NSA στην Ν.Α Ευρώπη εδω και μήνες εδρεύει στα Σκόπια. Στην Αθήνα λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις πληροφοριές ένα μόνο μικρό κλιμάκιο.

Επιπλέον, η Αμερικανική πολιτική δεν καθοδηγείτε εδω και κάποια χρόνια από τα στενώς εννούμενα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, αλλά από νέο-φεουδαρχικές τάσεις μέσα στη λεγομενη “Αμερικανική Αυτοκρατορία”.

Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνουν χώρα επιθέσεις ακόμα και σε φίλιες χώρες (Βλ. Ελλάδα, Γαλλία-πτώση της Αιρ Φρανς στη Βραζιλία) και αλλού προκειμένου να επωφεληθούν συγκεκριμένα όντως πανίσχυρα συμφέροντα για τις συγκεκριμένες επιδιώξεις τους σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές τις οποίες έχουν ΜΟΙΡΑΣΕΙ ως τιμάρια.

Χρησιμοποιούν βεβαίως την πολεμική τεχνολογία των ΗΠΑ για να επιτευχθουν οι στόχοι.

Η βασική διαφορά που βρίσκω προσωπικά μεταξύ Καραμανλή -Παπανδρέου, είναι ότι ο πρώτος δεν έχει ψευδαισθήσεις για το τι γίνεται και κυρίως για το τι μέλλεται, ενώ ο δεύτερος πιστέυει ότι με υποχωρήσεις θα κατευνάσει το “θηρίο” που στο τέλος θα τον φάει και θα μας φάει και όλους. Επιπλέον είναι “Κολλημένες” με ένα περίεργο εσμό παρατρεχάμεων που κατά τη ταπεινή μου άποψη είναι πρακτορίσκοι μεγάλων ιδιωιτικών και κρατικών συμφερόντων των ΗΠΑ και άλλων κρατών.

Η λύση είναι κατά τη γνώμη μου η άμεση δημόσια και διεθνής καταγγελία από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου και η εγκατάσταση Ευρωπαικών και Ρωσικών βάσεων σε Ελληνικό έδαφος.

Από τη στιγμή που θέλουν να σε εξοντώσουν σιγά-σιγά, ή κάθεσαι και αυτοκτονείς ή κάνεις κίνηση ματ.

Τότε στην Ουάσινγκτον το Κονγκρέσσο και η Προεδρία θα αναστατωθούν και θα αρχίσουν να παίρνουν κεφάλια μέσα στους δικούς τους παρακρατικούς μηχανισμούς.

Τέλος είναι μεγάλη ντροπή και ξευτίλα, άτομα που αυττοπροσδιορίζονται ως “Αριστεροί-Σοσιαλιστές” να προσκυνούν τα πιο βαθιά, αντιδραστικά και παρακρατικά διεθνή στοιχεία που εδρεύουν κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ.

Στοιχεία και ομάδες τέτοιες που αποτελούν έναν από τους βασικούς στόχους της διακυβέρνησης Ομπάμα, εάν καταφέρει να αντέξει τις εσωτερικές πιέσεις που δέχεται.

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω δηλαδή και οι ταμπέλες αρχίζουν να ξεθωριάζουν και να φάινονται οι βρυκόλακες πίσω από τις μάσκες.

Σας πληροφορώ ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, η απάντηση θα έρθει αφανώς μεν για τους περισσότερους, αλλά πολύ εμφανώς για όσους γνωρίζουν.

“V-Vendetta”

ΣΧΟΛΙΟ:
Έχει τεραστιο ενδιαφέρον το σάιτ της oraton. Σας ...προτείνω να κάνετε μια ξενάγηση.
Αν ένα 10% απο αυτά που λένε οτι μπορούν να κάνουν είναι αλήθεια, ε τότε ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ οι άνθρωποι!
Για δε το 100%;

ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ!!!
(Όπως μου έγραψε και ο ξέδελφος Δημήτρης που έκανε την έρευνα....)

oraton.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης