Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Τουρκικό ντοκιμαντέρ για την «τουρκική μειονότητα της Θράκης»


Οι τουρκικές προκλήσεις δεν έχουν τέλος. Σε ντοκυμαντέρ «ανεξάρτητων Τούρκων» κινηματογραφιστών, που χρηματοδοτήθηκαν από τον Σύλλογο Τούρκων Ευρώπης, γυρίστηκε ένα «ιστορικό» οδοιπορικό για την «τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης» και για την καταπίεση που αυτή έχει υποστεί, σύμφωνα με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ, από το σκληρό και απάνθρωπο ελληνικό κράτος!

Η προπαγανδιστική αυτή ταινία, που προφανώς γυρίστηκε υπό την αιγίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, του πραγματικού κυβερνήτη της περιοχής, ελέω ελληνικής αβελτηρίας και παντελούς ύπνωσης του ελληνικού «κράτους», θα κυκλοφορήσει και στα αγγλικά, προς διαφώτιση κάθε...ενδιαφερόμενου, για τα τουρκικά δίκαια.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς.

Πως θα μπορούσε άλλωστε αφού σχεδόν όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, επέτρεψαν στους μουσουλμάνους υποψηφίους τους, κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, να αναφέρονται ανοικτά σε τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη.

Τα ίδια κόμματα άλλωστε δεν υποχρεώνουν δεκαετίες τώρα τους Πομάκους να διδάσκονται τουρκικά, μετατρέποντάς τους σε ακούσιους γενίτσαρους;

Πολλά συγχαρητήρια στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.


www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης