Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΝΑΙ , κ. Τατσόπουλε είμαστε τραμπούκοι...




                                                       Έργα & ημέρες τούρκων



 
                   Εχθές, η φιλόδοξη παραγωγή του ΣΚΑΪ «1821» έφτασε στο τέλος της.


Θέμα του τελευταίου επεισοδίου ήταν «η κατάρρευση των μύθων» της ελληνικής επανάστασης, πολλά γεγονότα της οποίας, Έλληνες και Τούρκοι επιθυμούσαν να ξεχάσουν, σύμφωνα πάντα με τη σειρά. Με τον τρόπο αυτό θύμα και θύτης εξομοιώθηκαν.

Κατόπιν αναπτύχθηκε ενδελεχώς η θεωρία του διαβόητου Φαλμεράγιερ, περί μη ελληνικότητας των Ελλήνων, χωρίς φυσικά να αναφερθεί ότι ο Φαλμεράγιερ υπήρξε έμμισθος «υπάλληλος» των πανσλαβιστών τσάρων της Ρωσίας των τελών του 19ου αιώνα. Το καλύτερο πάντως ακολούθησε μετά το πέρας του επεισοδίου, όταν με συντονιστή τον Άρη Πορτοσάλτε, ακολούθησε συζήτηση με τους συντελεστές της σειράς, μεταξύ των οποίων και ο πολύς κ. Τατσόπουλος.

Ο συγκεκριμένος κύριος, αφού αναφέρθηκε στα «βάσανα»
που πέρασαν οι συντελεστές της σειράς από τους εχθρούς, προφανώς της ιστορικής αλήθειας, που είχαν το θράσος να αντιδρούν στις μέγιστες σοφίες των ημίθεων σοφών του ΣΚΑΪ και της ελληνοτουρκικής προσέγγισης (διάβαζε, ελληνικής υποταγής), συνέκρινε τις αντιδράσεις κατά της σειράς του με τη δράση ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ομάδων στις συγκεντρώσεις της αριστεράς, στις δύο δεκαετίες μετά το τέλος του Εμφυλίου!

Δηλαδή όποιος έχει αντίθετη άποψη από τον κ. Τατσόπουλο δεν είναι παρά ένα βδέλυγμα της ελληνικής κοινωνίας, ένας παρακρατικός τραμπούκος που δεν σέβεται την ελευθερία του λόγου. Ενώ ο κ. Τατσόπουλος και ο ΣΚΑΪ» που δεν έδωσαν σε καμία εκπομπή δικαίωμα λόγου σε έναν από τους εκατοντάδες ιστορικούς επιστήμονες που έβγαλαν φλύκταινες από τις ανιστόρητες θεωρίες των «έγκυρων» και «αδέκαστων» ιστορικών του, οι οποίοι δεν είχαν καμία φυσικά ιδιοτέλεια, αλλά εργάζονταν μόνο στο όνομα της ιστορικής αλήθειας.

Είναι δημοκράτες, αγωνιστές αντίστοιχοι με τον Γρ. Λαμπράκη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους τότε παρακρατικούς και προγόνους όλων ημών, των συγχρόνων «τραμπούκων» που τολμήσαμε να αντιδράσουμε, λεκτικά, στις ανοησίες των διάφορων, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσουν συμφέροντα αυτών που τους πληρώνουν. Υπ’ αυτή την έννοια ναι κ. Τατσόπουλε δηλώνουμε ευθαρσώς ότι είμαστε παρακρατικοί, που αρνούνται όμως να ενταχθούν και να υποταχθούν στο κράτος που ονειρεύεστε να εγκαθιδρύσετε.

Είμαστε τραμπούκοι, κ. Τατσόπουλε, των ιδεών τις οποίες προσπαθείτε να ουσιαστικά να ποινικοποιήσετε. Είμαστε βδελύγματα της κοινωνίας, όπως την καταντήσατε. Ανήκουμε σε αυτούς με τους οποίους οι πολιτικοί μας ταγοί δεν τα έφαγαν παρέα. Αλήθεια πόσοι από πολλούς με τους οποίους συναγελάζεστε μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο;

Δυστυχώς η πατρίδα αυτή που μας έλαχε έχει το μεγαλείο να παράγει Λεωνίδες, Παλαιολόγους, Διάκους και Αυξεντίου, αλλά παράγει δυστυχώς και Εφιάλτες και Νενέκους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εντάσσεται κατά το δοκούν σε όποια κατηγορία επιθυμεί.

Ο παρακρατικός Π.Κ.
defencepoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης