Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

BBC: Μία ακόμη απόδειξη «αντικειμενικότητας» και «φιλελληνισμού»…

   
Απαράδεκτο για μία ακόμη φορά το φημισμένο βρετανικό δίκτυο, το οποίο κάποτε πολλοί που ξεκινούσαν τη δημοσιογραφία, το αντιμετώπιζαν ως πρότυπο. Σημεία των καιρών και της παρακμής ορισμένων…

Το BBC δημοσίευσε χάρτη με τις στρατιωτικές βάσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες για τις επιχειρήσεις των συμμαχικών στρατευμάτων στη Λιβύη και επιμελώς… λησμόνησε να συμπεριλάβει τις βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίες βρίσκονται σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας με σκοπό να συνδράμουν τις συμμαχικές δυνάμεις με ότι απαιτηθεί.

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μας κατατρύχει κανένα «σύνδρομο καταδίωξης»
ούτε και ιδιαίτερη στενοχώρια, καθώς είμαστε πλέον εθισμένοι στην αντιμετώπιση της μη φιλικής συμπεριφοράς («απαράδεκτης» είναι η σωστή έκφραση, απλά το είπαμε διπλωματικά) της Βρετανίας απέναντι στην Ελλάδα και τη μεροληψία από τον πιο σύγχρονο διεθνή παρία της γειτονιάς μας αυτή την εποχή, της Τουρκίας του Ερντογάν.

Η παρακμασμένη πάλαι ποτέ αυτοκρατορία επιζητεί συμμάχους μπας και μπορέσει να διατηρήσει όσα κράτησε με δολοφονίες και τρομοκρατία στην Κύπρο συμπεριφορά η οποία με βάση τον σημερινό κώδικα αξιών τον οποίο οι ίδιοι επικαλούνται για να βομβαρδίζουν και να παρεμβαίνουν δεξιά-αριστερά, θα επέσειε τη στρατιωτική επέμβαση μέχρι και… εξωγήινων!

Αντ’ αυτού, οι παραδοσιακοί αρχιερείς του αμοραλισμού έχουν γίνει τιμητές των πάντων σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν την παρακμή τους.



Ο χάρτης του βρετανικού BBC στον ακόλουθο κόμβο:
http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12800377
 defencepoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης