Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ κ.κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ  και  ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ
  1. Ειναι αληθεια κ. Χρυσοχοιδη οτι  στις αρχες του Νοεμβριου του 2002 σας πληροφορησαν οι γερμανικες υπηρεσιες οτι επιασαν λαβρακι  στην Γερμανια και μαλιστα τα  εκλεκτα μελη της 17Ν και του ελληνικου υποκοσμου???
  2. Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη οτι πληροφορηθηκατε επισης, οτι αυτοι που πιαστηκαν απο τους γερμανους, ειχαν εισπραξει μια επιταγη υψους 5,7 εκατ.$ της Atlantic Bank of New York  απο  λογαριασμο της  OLYMPIC TOOLS, ιδιοκτησιας μιας ελληνικης οικογενειας επιχειρηματιων  με τοπο διαμονης στην Ελλαδα??
  3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη, οτι η ελληνικη δικαιοσυνη ειχε ασκησει διωξη εναντια των ιδιοκτητων της  ΟLYMPIC TOOLS για ενεργη συμμετοχη  στην τρομοκρατικη οργανωση της 17Ν και μαλιστα, πριν να σας  γινει αυτη η υποθεση στην Γερμανια γνωστη  και οτι η ανακριση  ειχε ανατεθει σε εφετη ανακριτη???
  4. ΑΛΗΘΕΥΕΙ  κ. Χρυσοχοιδη οτι αυτος ο ανακριτης δεν εμαθε ποτε τι ειχε συμβει στην Γερμανια και αναγκαστηκε να κλεισει αδοξα την υποθεση???
  5. Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη, οτι αυτα τα ιδια μελη της 17Ν και του ελληνικου υποκοσμου ειχαν ~ σπασει~ το ηλεκτρονικο λογισμικο  με PIN  και TAN  της  VISA CARD INTERNATIONAL  και με την βοηθεια συνεργατων τους απο την  ATLANTIC BANK NEW YORK   ειχαν καταφερει  τα τελευταια 3 χρονια, πριν να τους πιασουν, να  ξαλαφρωσουν την VISA INTERNATIONAL  μεσω εικονικων συναλλαγων κατα 350 εκατ.$???
  6. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη οτι ενα μεγαλο μερος αυτων των 350 εκατ.$ επηγε στις τσεπες ορισμενων μελων του κομματος σας και στις τσεπες  συγκεκριμενων επιχειρηματιων της Βαρωνειας και μαλιστα σε αναλογια 50/50???
  7. Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη, οτι καποιος σας εδωσε την  εντολη να θαψεται αυτη την υποθεση??? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ κ. Χρυσοχοιδη???
  8. Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη οτι παραγγειλατε στους γερμανους συναδελφους σας να ασκησουν πιεση κατα των μαρτυρων της υποθεσης στην Γερμανια, ωστε να βουλωσουν το στομα τους εναντι των ΜΜΕ και ειδικα εναντι της ελληνικης αστυνομιας??? Δωσατε εσεις αυτοπροσωπως την εντολη στους αστυνομικους πρακτορες Specht und Ebert  του Staatsschutz Berlin  και του  Landeskriminalamt Berlin και του Bundesnachrichtendienst??? Τι τυχη ειχε αυτος ο ατυχος  Ταξιαρχος της ελληνικης κρατικης ασφαλειας απο την Βορεια Ελλαδα, που ηξερε ολη αυτη την υποθεση???
  9. ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη, οτι ο υπευθυνος ασφαλειας της VISA INTERNATIONAL  στο Λονδινο, κ.  GOMEΖ,  ηρθε αμεσως στην Ελλαδα για να συντονισει το θαψιμο αυτης της υποθεσης???
  10. Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ οτι,  ο διευθυντης της Τραπεζας της Ελλαδος κ. Λουκας Παπαδημος εδωσε ευσπεσμενα εντολη στην διοικηση της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδας να πουλησει αμεσα και με συνοπτικες διεργασιες την θυγατρικη της ATLANTIC BANK/NEW YORK???
  11. Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη οτι τα γνωστα ρεμαλια Νικολαος Σ.,  Αντωνιος Σ, Εμμανουηλ Σ., Πετρος Π., Ελενη Τ., Γεωργιος Σ., Μονσεφ Ο., Ιωαννης Λ., Γκιλ Π. κυκλοφορουν ελευθερα  στην Ελλαδα και απο το 2003  εκτελουν  διατεταγμενη υπηρεσια για λογαριασμο των γερμανικων  και των τουρκικων μυστικων υπηρεσιων???
Στις 18 Νοεμβριου 2002  η  VISA INTERNATIONAL εβγαλε την εξης ανακοινωση:
„Λογω προβληματων με τα ηλεκτρονικα προγραμματα της εταιρειας μας, η VISA CARD  γνωστοποιει στους συνεργατες και πελατες της, οτι εγινε ολοκληρωτικη αλλαγη του ηλεκτρονικου λογισμικου στο συστημα των  χρηματοπιστωτικων συναλλαγων “
Τον  Δεκεμβριο του 2002 η Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος ξεπουλα την θυγατρικη της  ATLANTIC BANK/ NEW YORK  στο 30% της αξιας της.
Νεα Φιλικη Εταιρεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης