Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Εξομοιωτής πτήσεων διά χειρός Αεροπορίας Στρατού!


Στελέχη του 2ου Τάγματος Επισκευής Αεροπορικού Υλικού σχεδίασαν και κατασκεύασαν εξομοιωτή πτήσεων ελικοπτέρων, με σαφή κέρδη για τον Ελληνικό Στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα. Αυτό προέκυψε από τη σημερινή επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Κωνσαντίνου Ζιαζιά, στις εγκαταστάσεις του 2ου ΣΥΑΣ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Φυσικά έρχεται για μία ακόμη φορά στη μνήμη μας το ερώτημα του τι θα μπορούσε να φτιάξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις από μόνες τους, αλλά και όλη η χώρα γενικότερα, αν υπήρχε βούληση από τους αρμοδίους.
Ακολουθεί η Ανακοίνωση Τύπου και οι φωτογραφίες του ΓΕΣ:
Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού στο Αεροδρόμιο Μεγάρων, όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και θέματα που αφορούν το προσωπικό. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μεταξύ των άλλων, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής και ένταξης στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των πληρωμάτων των ελικοπτέρων, του εξομοιωτή πτήσεων που έχει σχεδιάσει και κατασκευάζει το προσωπικό του 2ου Τάγματος Επισκευής Αεροπορικού Υλικού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης