Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες και βίντεο από τις δοκιμές του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ!

Το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ θεωρείται το πιο σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο ότι η Τουρκία,πριν ακόμη ολοκληρωθεί η συζήτηση για τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ,παρήγγειλε έξι ίδια υποβρύχια. 
 Δείτε το video:
 


Δυστυχώς ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ δεν έγινε γνωστός ,ούτε συζητήθηκε για τις επιχειρησιακές αρετές του ,αλλά για τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασε.

Παρά το γεγονός ότι επρόκετο ουσιαστικά για ένα πρωτότυπο υποβρύχιο,τα πρβλήματα αυτά κρίθηκαν εξαιρετικά σοβαρά κι έτσι υπήρξε καθυστέρηση πέντε ετών ως την οριστική του παραλαβή.

Το Onalert εξασφάλισε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις τελικές δοκιμές που είχε κάνει ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ στα ανοιχτά της Νορβηγίας. Δοκιμές επίμονες και επίπονες για το υποβρύχιο και το πλήρωμά του. Σ΄όλες πέρασε με επιτυχία. Επίσης παρουσιάζουμε βίντεο που δείχνουν κυρίως τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ δοκιμάστηκε και τα έβγαλε πέρα.






Το πλήρωμα του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ εκτέλεσε όλα τα σενάρια ,φθάνοντας το υποβρύχιο στα όρια του.υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.






Το παράπονο του πληρώματος του υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ είναι ότι πέρα από την προβολή των όποιων προβλημάτων του παρελθόντος δεν έχουν τονιστεί τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του υποβρυχίου που το καθιστούν ένα πραγματικό υπερ-όπλο στο Αιγαίο. Το πλήρωμα πέρασε και άκουσε πολλά,αλλά ξέρει πολύ καλά ότι πλέον ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ μπορεί να προσφέρει πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης