Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Στους δρόμους βγαίνουν πάλι σήμερα οι Τουρκοκύπριοι


Εκδήλωση έξω από την ψευδοβουλή

Λευκωσία: Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη στις 10.30 το πρωί στα κατεχόμενα. Η εκδήλωση της τ/κ συνδικαλιστικής πλατφόρμας θα πραγματοποιηθεί μπροστά από την ψευδοβουλή.
Σε φυλλάδιο που έχει κυκλοφόρησε η πλατφόρμα με τίτλο ''Κάλεσμα στο λαό'' γράφει ότι η διαμάχη είναι για το δικό τους αύριο, για τα παιδιά τους. Ο ''καβγάς'' αφορά τη δημοκρατία,
την προστασία των οικονομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, κάτω από το όνομα της ιδιωτικοποίησης δεν πρέπει να πωληθούν οι ''δημόσιοι'' οργανισμοί, για να είναι τα παιδιά μας αφέντες του μέλλοντος, προστίθεται.
Ο ''καβγάς'', αναφέρεται, είναι για την επίλυση του Κυπριακού, για να βρουν οι Τουρκοκύπριοι τη θέση τους στη διεθνή κοινότητα, για την πολιτική τους ισότητα.
Οι διάφορες οργανώσεις που θα συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση ανακοινώνουν συνεχώς την ώρα συγκέντρωσης και έναρξης της πορείας τους προς τη λεγόμενη βουλή, καθώς και τις διευθετήσεις για τη μεταφορά όσων μένουν εκτός της κατεχόμενης Λευκωσίας. Τη στήριξή της στην εκδήλωση ανακοίνωσε και η πλατφόρμα νέων Κυπρίων.
Οι συντεχνίες των ''δημοσίων'' υπαλλήλων KTAMS και Kamu-Sen κάλεσαν στην εκδήλωση όλους τους Τουρκοκύπριους.
Σε όλες τις πόλεις της κατεχόμενης Κύπρου, στους χώρους εργασίας όπου δραστηριοποιούνται μέλη των δύο συντεχνιών, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από τις 9 ή 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης