Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


Ο Ελληνισμός χτυπιέται ανηλεώς και ανεντίμως ακόμη και από τα πυρά θεωρητικά «φίλιων» μερών. Από περίεργους τύπους που υποτίθεται ότι γνωρίζουν την ιστορία του τόπου, τα προβλήματα του ελληνικού λαού και την ψυχολογία του, τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Ανθρώπους που διαπαιδαγωγούν, ενημερώνουν και επεξεργάζονται ελληνικές λύσεις. Για να διαπιστώσουμε γρήγορα ότι το μόνο ελληνικό επάνω τους είναι η πρόχειρη και κακοβγαλμένη ελληνική λαλιά τους. Oι αρχοντοκηφήνες του τόπου, πολιτικάντηδες, ραγιαδοδιδάσκαλοι και προπαγανδιστές του Νεοταξισμού πίστεψαν ότι οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να αφανιστούν.

Και εδώ κορυφώνεται ο ρόλος των Ελλήνων. Είναι αλήθεια ότι θέλουν να ξεχαστούν από την ιστορία των εθνών και να παραδώσουν την αιματοβαμμένη Γη τους σε μεταλλαγμένους εθνικά απροσδιόριστους τύπους και στα ξένα αφεντικά τους; Ή μήπως είμαστε αληθινοί Έλληνες, άξιοι του ονόματός μας; Πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε καθήκον να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας και να οργανώσουμε την εθνική αντεπίθεση οπωσδήποτε.

Και ενώ βιώνουμε μέσα στην αντεθνική μπόχα, μας έρχεται και η είδηση ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αυτό που θέλει να πάμε το ΠΑΣΟΚ για την υφαλοκρηπίδα, αναγνώρισε ως κράτος το Κοσσυφοπέδιο των Αλβανών. Με τους ουτσεκάδες αδελφούς τους, τα σκοπιανά και τα τουρκικά κοράκια να γυρεύουν την σάρκα της Ελλάδος και τις εισόδους τοιούτων και άλλων τινών, ισλαμιστών κυρίως, να μας έρχονται ως λαθρομετανάστες και ως ψηφοφόροι ελέω ΠΑΣΟΚ. Και για να σωπάσουν οι Έλληνες εντείνονται τα δεινά ελέω του καθεστωτικού μνημονίου.

Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι ο υπουργός της μη ελληνικής απασχόλησης Λοβέρδος και η κυβέρνηση που τον περιβάλλει αποφάσισαν με μια νομοθετική παρέμβαση ότι θα καταργούνται οι αποφάσεις διαιτησίας που δίνουν αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα πέραν των προβλεπόμενων στο μνημόνιο. Και αυτό γιατί, όπως κυνικά μας λένε, έχουν την υποχρέωση να περιφρουρήσουν όσα έχουν συμφωνήσει. Ακριβώς, την παγκόσμια εξουσιαστική ληστοκρατία υπηρετούν και όχι τους Έλληνες. Και πράττουν αυτό κυρίως ενάντια στους αδύναμους, αφού όπως προκύπτει από έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που σίγουρα πλήττονται στην Πατρίδα μας, καλύπτουν το 99,9% της εγχώριας επιχειρηματικότητας και το 87% της απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.

Σε έρευνα που διεξήγαγαν το Οικονομικό Επιμελητήριο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποκαλύφτηκε ότι ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στο δεύτερο τρίμηνο του 2010 υποχώρησε στις 30,4 μονάδες λόγω της επιδείνωσης της ανεργίας και της ανόδου της ακρίβειας. Ο πρόεδρος μάλιστα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοπίδας Καλλίρης ανέφερε ότι η χώρα περνάει μια σοβαρή οικονομική κρίση χωρίς ελπίδα ανάκαμψης στο άμεσο μέλλον και μίλησε για μεγαλύτερη μείωση της καταναλωτικής δαπάνης και μεγάλα λουκέτα στην αγορά.

Η κυβέρνηση όμως δεν ασχολείται με τις επενδύσεις και την αύξηση της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά με την πώληση της δημόσια περιουσίας σε κρατικοδίαιτα ιδιωτικά συμφέροντα πολυεθνικού νεοταξικού ενδιαφέροντος. Σαν την περίπτωση της προσφοράς της Τράπεζας Πειραιώς που ενδιαφέρεται για την Αγροτική και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το χρήμα των περισσοτέρων Ελλήνων, αντί να ελέγξει την χρηματοδοτική δραστηριότητα και να την στρέψει στην ανάκαμψη της οικονομίας και την ενίσχυση του Έλληνα Εργαζόμενου με κρατικό έλεγχο.

Αλλά η παρελκυστική διαδικασία προς τον Έλληνα για να δεχτεί την απώλεια της Ελλάδος που ήξερε έχει και συνέχεια. Ποιος έδωσε σημασία να πει στον ταλαιπωρημένο λαό ότι οι γνωστοί λαϊκοί «προστάτες» της αριστερής όψης του Νεοταξισμού τα έβαλαν με την ιστορία της χώρας; Όταν στην Λάρισα οι γνωστοί άπλυτοι γκρέμισαν την προτομή του Στρατηγού Γρίβα, αρχηγού των Οργανώσεων «Χ» και ΕΟΚΑ, με τις οποίες έφερε στον βαθμό που τον άφησαν ξενοκίνητοι ταγοί την λευτεριά σε Μητέρα Ελλάδα και Κύπρο. Αλλά την ιστορία με τα λαμπρά της παραδείγματα για πατριωτισμό και ηρωισμό την θέλουν νεκρή, γιατί θέλουν και τους Έλληνες νεκρούς.

Σ’ αυτό το πλαίσιο μάζεψαν ως γνωστό λαθρομετανάστες και αντιρρησίες συνειδήσεων και λοιπούς ιδιόρρυθμους για να βεβηλώσουν το Ηρώδειο και τον Προμηθέα Δεσμώτη κάποια απόβλητα της Πατρίδος. Η φράση που ξεστόμιζαν οι πλουμιστοί «ηθοποιοί» ότι αποτελούν την Αθήνα και ότι τους επιλέξανε γιατί αντιπροσωπεύουν στατιστικά τον πληθυσμό της πόλης τα λέει όλα. Ξενοκρατία, ιεροσυλία, ξέσκισμα της ιστορίας μας, ήττα.

Η γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι πρέπει να επιτραπεί η λειτουργία τεμενών και «ναών» αναγνωρισμένων θρησκειών πλην της Ορθόδοξης δίχως άδεια από το υπουργείο παιδείας καταργώντας τους νόμους 1938- 1939 περί των λειτουργικών προϋποθέσεων ως δήθεν αντιθέτους προς την θρησκευτική ελευθερία, ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση της αλλοιώσεως του Γένους μας. Αποτελεί την έσχατη ομολογία της πρόθεσης των κρατούντων οι κάτοικοι αυτής της χώρας σε λίγα χρόνια να μην είναι οι γηγενείς αλλά κάποιοι αλλόθρησκοι αλλοδαποί «Έλληνες».

Και ενώ το ανθελληνικό δηλητήριο ρέει άφθονο, ο πρωθυπουργός μιλάει για ρατσισμούς και αντισημιτισμούς στο Ισραήλ και δίνει έδαφος στον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων που θέλουν την Φυλή τους καθαρή και Ελληνική και την Ελλάδα λεύτερη. Αυτή την φυλετική καθαρότητα, αυτή την Μεγάλη Ελλάδα και αυτούς τους υπερήφανους και ευημερούντες Έλληνες θα δομήσει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης