Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τα ελληνικά φτερά πάλι στην Κύπρο!







Ένα ταξίδι το οποίο μπορεί να έγινε για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εμπεριέχει όμως το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους Έλληνες Κύπριους, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 20 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου. Όπως ανακοίνωσε το γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), πραγματοποιήθηκε αεροναυτιλιακό ταξίδι τριών αεροσκαφών T-6A Texan II, της 364 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος, στη νήσο Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των εκπαιδευτών της 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος.


Οι έξι εκπαιδευτές με τα αεροσκάφη τους, απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Καλαμάτας και προσγειώθηκαν στην 55η Σμηναρχία Μάχης στο Αεροδρόμιο Πάφου, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό.

Εμείς από την πλευρά μας να απευθύνουμε έκκληση προς τον αρχηγό ΓΕΑ και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να πυκνώσουν τα ταξίδια αυτά στην Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς επίσης και να συμπεριληφθούν σε αυτά και μαχητικά. Πέραν των θετικών επιπτώσεων που έχουν στο ηθικό των Κυπρίων Ελλήνων τέτοιες ενέργειες, θα μπορούσε με τον τρόπο αυτό να επέλθουν μεγάλες βελτιώσεις στη δυνατότητα της αεροπορικής βάσης «Ανδρέας Παπανδρέου» να υποστηρίζει αεροσκάφη, κάτι που είναι κρίμα να επισημαίνουν και να προωθούν τρίτες χώρες και όχι εμείς οι ίδιοι…
Σημείο Άμυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης