Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Ματαιώνεται η ανάθεση της αεροπυρόσβεσης μέσω NAMSAΗ διαδικασία μέσω της NAMSA απειλούσε να οδηγήσει στην ανάθεση σύμβασης αεροπυρόσβεσης σε τουρκική εταιρεία, όπως προειδοποίησε αποκλειστικά το www.hellenicdefence.gr στις 29 Μαρτίου 2012.

Έπρεπε να επιστρέψει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως Υπουργός ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος,
για να ματαιωθεί η ανάθεση της αεροπυρόσβεσης στα ελληνικά δάση μέσω της Υπηρεσίας Συντήρησης και Εφοδιασμού του ΝΑΤΟ (NAMSA). Η διαδικασία απειλούσε να οδηγήσει στην ανάθεση σύμβασης σε τουρκική εταιρεία. Το θέμα ανέδειξε σε αποκλειστικότητα το www.hellenicdefence.gr στις 29 Μαρτίου 2012, ενώ τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση. Η ματαίωση της διαδικασίας μέσω NAMSA δικαιώνει τις ανησυχίες που εξέφρασε το www.hellenicdefence.gr τότε. Το ερώτημα πλέον είναι εάν ο υπολειπόμενος χρόνος επαρκεί για την πραγματοποίηση εθνικού διαγωνισμού και την έγκαιρη ανάθεση συμβάσεων, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα ο αντιπυρικός σχεδιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης