Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Παρέμβαση Αϊβαλιώτη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης :


ΛΑ.Ο.Σ. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Κωστής Αϊβαλιώτης
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑ.Ο.Σ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 22/6/2011

Παρέμβαση Αϊβαλιώτη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης :
«Να επιβληθούν άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία που σπρώχνει συστηματικά λαθρομετανάστες προς την Ελλάδα και να καταργηθεί αμέσως ο άδικος Κοινοτικός Κανονισμός ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ που έκανε την Ελλάδα το «PARKING» λαθρομεταναστών όλης της Ευρώπης»

Την επιβολή άμεσων κυρώσεων στην Τουρκία για το ότι σπρώχνει συνεχώς λαθρομετανάστες προς την Ελλάδα ζήτησε ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που έγινε στο Στρασβούργο κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο ασχολήθηκε με τη λαθρομετανάστευση.

Η παρέμβαση του Κωστή Αϊβαλιώτη (ο οποίος ζήτησε παράλληλα και την άμεση κατάργηση του «ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2») επαινέθηκε από πολλούς ξένους βουλευτές (όπως π.χ. την σοσιαλίστρια βουλευτή από τη Νορβηγία κ. Κριστόφερσεν κ.α.) ενώ ευμενώς σχολιάστηκε και το γεγονός ότι – για 1η φορά – δόθηκαν στο Συμβούλιο της Ευρώπης συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της λαθρομετανάστευσης : ο Κ. Αϊβαλιώτης ανέφερε ότι «έχουμε ήδη 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στην οικονομία μας αλλά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και για την έκρηξη της εγκληματικότητας» και προσέθεσε ότι «κάθε ώρα που περνάει 15 λαθρομετανάστες έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του Έβρου».

Ο Κ. Αϊβαλιώτης παρουσίασε στους ξένους βουλευτές και την Έκθεση της FRONTEX, σύμφωνα με την οποία «οι παράνομες είσοδοι από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου αυξήθηκαν κατά 443% (!!) το 2010».

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ κατέληξε λέγοντας ότι «όλοι θα πρέπει να αναφέρονται με πολύ σεβασμό στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό που έχει υποστεί τόσα δεινά από την λαθρομετανάστευση, την ίδια ώρα που οι πλούσιοι λαοί της υπόλοιπης Ευρώπης απολαμβάνουν την ευημερία και την ασφάλειά τους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης