Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το Ιππικό βρίσκεται ήδη στον Έβρο, έτοιμο να επελάσει!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 00:30. Στρατόπεδο «Κανδηλάπτη», Αλεξανδρούπολη. Το σήμα συναγερμού λαμβάνεται από το Κέντρο Επικοινωνιών (ΚΕΠΙΚ) της Ταξιαρχίας και αστραπιαία μεταδίδεται σε όλες τις μονάδες και τις ανεξάρτητες υπομονάδες της. Οι όρχοι πλημμυρίζουν από προσωπικό που μέσα στην αφέγγαρη νύχτα με τη βοήθεια φακών κάνουν τους τελευταίους ελέγχους πριν την εκκίνηση των φαλάγγων.




Ώρα 01:00. Κόμβος Εγνατίας οδού. Δίνεται διαταγή κίνησης και οι μονάδες και οι ανεξάρτητες υπομονάδες της Ταξιαρχίας οργανωμένες σε τακτικά συγκροτήματα που το καθένα περιλαμβάνει αριθμό φαλαγγιδίων διασχίζουν κάθετα την Εγνατία οδό και μέσα στο σκοτάδι της νύχτας χάνονται στους επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους της ευρύτερης περιοχής κινούμενα προς τους Χώρους Τελικού Προορισμού (ΧΤΠ).
Ώρα 03:00. Κάπου στο νότιο Έβρο. Με την άφιξη στους χώρους τελικού προορισμού οι υπομονάδες του τακτικού συγκροτήματος διασπείρονται και λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας, παραλλαγής-απόκρυψης και αντιαεροπορικής άμυνας.
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 06:28. Κάπου στο νότιο Έβρο. Το Τακτικό Συγκρότημα/21 Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων (ΤΣ/21 ΕΜΑ) αρχίζει την αντεπίθεσή του για την εξάλειψη του εχθρικού προγεφυρώματος. Η ενέργεια υποστηρίζεται από πυρά πυροβολικού και επιθετικά ελικόπτερα AH-64A Apache του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων.



Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 09:00 (τελική φάση). Με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block52+ της 337 Μοίρας επιθετικών ελικοπτέρων του 1ου ΤΕΕΠ τακτικό συγκρότημα της ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ επιτίθεται κατά της κύριας αμυντικής θέσης των εχθρικών δυνάμεων.
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 10:30. Με τη διάσπαση και καταστροφή της κύριας εχθρικής αμυντικής τοποθεσίας τα τακτικά συγκροτήματα της Ταξιαρχίας ανασυγκροτούνται ώστε να είναι έτοιμα για την εκτόξευση αντεπίθεσης στις 04:00 της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου.

 Δείτε το καταπληλτικό video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης