Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αντί Υποδοχής Νταβούτογλου





«Είναι βλάκας»: Κι άλλος… θαυμαστής του Αχμέτ Νταβούτογλου!

Είναι που λένε… καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!

 Μετά τον διαπρεπή στρατηγικό αναλυτή Έντουαρντ Λούτβακ που τον αποκάλεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης «ηλίθιο», ο Αχμέτ Νταβούτογλου απέκτησε άλλον έναν…, θαυμαστή της ιδιοφυΐας του που δεν είναι άλλος από τον αρχηγό του κόμματος της αντιπολίτευσης (CHP), Κεμάλ Κιλιτρσντάρογλου.

Ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος
ξεσπάθωσε σήμερα εναντίον της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής με τα ακόλουθα λόγια, όπως μεταδίδονται από την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ»: Ποιος είναι με το μέρος της Τουρκία; Η Χαμάς (Γάζα), ο Μπαρζανί (Κούρδος ηγέτης, Βόρειο Ιράκ), το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία. Η Συρία έχει στο πλάι της τη Βραζιλία, το Ιράν, τη Ρωσία και την Κίνα. Είναι αυτό «στρατηγικό βάθος» ή μήπως «στρατηγική τύφλωση»;
Για να συνεχίσει τον… φιλιππικό του: Η διαδικασία που οδήγησε την Τουρκία να αποτελέσει μέρος μιας χωρίς νόημα ισορροπίας προήλθε από έναν υπουργό Εξωτερικών του οποίου η ανικανότητα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεσαι βαθιά γνώση για να το ξέρεις. Θα πρέπει να είσαι πραγματικά βλάκας για να φέρεις αυτό το αποτέλεσμα.
Εμείς τι να πούμε; Χωρίς σχόλια λοιπόν.
Σημείο Άμυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης